Kosten

Gratis eerste telefonische intakegesprek

U loopt geen risico en heeft meteen duidelijkheid!

Klik hier voor ons uitgebreide formulier

Kosten

De advocaten van Keizer Strafrecht B.V. procederen ook op basis van gefinancierde rechtshulp (pro deo). Als u hiervoor in aanmerking komt, bent u alleen een (geringe) eigen bijdrage verschuldigd, maar hoeft u niet het uurtarief van de advocaat (dat ligt tussen de € 200,= en € 275,= per uur) te betalen. Op de site van de Raad voor Rechtsbijstand www.rechtsbijstand.nl vindt u alle benodigde informatie hierover en uiteraard leggen wij u dit ook graag een keer in persoon uit tijdens het eerste (telefonische) intakegesprek.

Als u boven de inkomens- en vermogensgrens zit, kunt u met de desbetreffende advocaat afspraken maken over het uurtarief of bijvoorbeeld een vaste prijsafspraak maken, zodat u altijd (vooraf) weet waar u aan toe bent. U hoeft hiervoor slechts het contactformulier in te vullen of te bellen op 0620446860.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk hieronder de antwoorden op onze veelgestelde vragen.

Fraude is een vorm van bedrog. Het is een verzamelnaam voor verschillende misdrijven. De bekendste zijn valsheid in geschrifte, oplichting, bedrog, witwassen en sociale zekerheidsfraude (uitkering). Wordt u verdacht van fraude? Neem dan direct contact met ons op!

Dat is helemaal afhankelijk van welk soort geweldsdelict u wordt veroordeeld. Bij bijvoorbeeld een mishandeling wordt in de praktijk veelal een straf opgelegd variërend van een geldboete tot een werkstraf voor de duur van 120 uur. Dit geldt voor mensen zonder strafblad. Is er sprake van zeer zwaar letsel kan dat oplopen tot een jaar gevangenisstraf. Overlijdt de persoon dan is de straf vaak een langdurige gevangenisstraf. Bent u benieuwd welke straf u kunt verwachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onder geweldsdelicten vallen strafbare feiten waarbij personen pijn of letsel wordt aangedaan of goederen worden vernield/beschadigd. Voorbeelden van geweldsdelicten zijn (zware) mishandeling, moord/doodslag/dood door schuld, openlijke geweldpleging, huiselijk geweld, bedreiging met geweld (of de dood), vernieling/beschadiging en brandstichting.

Wederrechtelijke vrijheidsberoving is een verzamelnaam voor ontvoering en gijzeling. Ontvoering houdt in het vervoeren van een persoon tegen diens wil (ook wel kidnapping genoemd), terwijl de term gijzeling veelal wordt gebruikt voor het “gevangenhouden” van een persoon met het doel om een ander te dwingen iets te doen (bijvoorbeeld losgeld te betalen). Beide feiten worden gezien als zeer ernstige misdrijven. De maximale straf voor ontvoering is 8 jaar gevangenisstraf en voor gijzeling 15 jaar gevangenisstraf. Wordt u verdacht van wederrechtelijke vrijheidsberoving is het raadzaam direct een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in te schakelen. Neem daarvoor geheel vrijblijvend vandaag nog contact met ons op.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem vrijblijvend contact op!